Socialdemokraterna i Sollentuna söker en ombudsman på deltid!

Vill du vara med och stärka socialdemokratin för framtiden? Söker du efter ett spännande deltidsjobb med omväxlande arbete och fokus på att utveckla människor, politik och organisation? Då är du välkommen att ansöka till ombudsman i Sollentuna Arbetarekommun!

Socialdemokraterna i Sollentuna består av 5 föreningar och ett kansli som verkar i Turebergshuset i centrala Sollentuna. Nu söker vi dig som vill vara med och driva en fortsatt utveckling av socialdemokratin i Sollentuna samt medverka till valvinst, lokalt, regionalt och nationellt.

Som ombudsman har du ett särskilt ansvar i att bistå i såväl administration som löpande utveckling av organisationen. Tillsammans med styrelsen ansvarar du för medlemsutveckling, planering samt genomförande av kampanjer och samordning av vår interna verksamhet.

Kvalifikationer

Arbetet som ombudsman kräver ett stort intresse för politik i allmänhet och att utveckla politiska organisationer i synnerhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från partiarbete, fackföreningsrörelsen, idrottsrörelsen eller folkbildningen och att du delar socialdemokratiska värderingar.

Krav

Administrativa färdigheter

God social kompetens och samarbetsförmåga

Kan följa direktiv såväl som ta egna initiativ

Kan hantera pressade situationer

Meriterande:

Erfarenhet av att arbeta i CRM-system

Deltagit aktivt i en valrörelse

Erfarenhet av liknande arbete

Om tjänsten

Tjänsten gäller en tidsbegränsad mandatperiodsbunden anställning med möjlighet till förlängning på 25%. Vissa arbetsuppgifter kan göras på distans medan andra sker på plats i Turebergshuset. Vi tillämpar målstyrd arbetstid där kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till e-post [email protected] och skriv ”Ansökan ombudsman” i ämnesraden. Intervjuer kommer göras löpande.

Har du några frågor? Hör av dig till Anton Lindgren, Gruppledare och oppositionsråd i Sollentuna. tfn: 073 915 10 22 eller Tor Hedling, Politisk sekreterare: tfn: 073 915 21 77

facebook Twitter Email